Wyposażając kuchnię swojego lokalu gastronomicznego w funkcjonalny i wydajny sprzęt, będziesz mógł znacznie efektywniej obsługiwać klientów. Zlecenie nużących i czasochłonnych prac profesjonalnym maszynom, umożliwi odczuwalnie lepsze wykorzystanie potencjału pracowników. Jednym z doskonałych przykładów na skuteczną optymalizację jest profesjonalna obieraczka do ziemniaków.
Jednorazowo, za jej pomocą można obrać do 12 kilogramów ziemniaków. Posiada poliwęglanową pokrywę, z wyłącznikiem bezpieczeństwa. Tryb pracy ustawia się za pomocą wbudowanego czasomierza, posiadającego regulacje do 5 minut. Kompaktowość maszyny oraz jej prosty kształt to gwarancja oszczędności przestrzeni jak również łatwy dostęp do podzespołów.
Cicha praca, niskie zużycie energii oraz wydajność na poziomie do 120 kg/h to atuty, które przekonają nawet najbardziej sceptycznych klientów. Nie trać czasu na tak prozaiczne czynności jak obieranie ziemniaków. Poświęć go lepiej do udoskonalania swoich dań, modyfikowania przepisów i zaskakiwania odwiedzających Cię osób nietypowymi propozycjami kulinarnymi.