Posiadając witrynę chłodniczą, możesz swobodnie serwować jedzenie swoim klientom, umożliwiając im jednocześnie, dokładne zapoznanie się z wyglądem potraw przed zamówieniem. Witryny chłodnicze są najczęściej wykorzystywane do eksponowania sałatek ale to, jakie produkty znajdą się w ich pojemnikach, będzie zależało od charakteru lokalu, który prowadzisz. Urządzenie mieści w sobie sześć pojemników GN ¼ i wykonane jest ze stali nierdzewnej. Zapewnia zakres temperatury pracy od 2 0C do 10 0C.
Wysokość witryny chłodniczej wynosi 435 mm, głębokość 335 mm a szerokość 1 400 mm. Z racji swojego nastawnego charakteru, może być używana w różnych konfiguracjach z innym sprzętem gastronomicznym. Dodatkowym jej atutem jest funkcja automatycznego odszraniania. Wysoka wydajność witryny zapewniona została przez optymalnie dobraną ilość czynnika chłodniczego (R134a / 125 g). Z jej pomocą możesz efektownie wyeksponować atuty swojego menu bez ryzyka, iż jedzenie straci swoje właściwości, z racji przebywania w zbyt wysokiej temperaturze.