Deser o nazwie CREME BRULÉE jest klasyką wykwintnej kuchni i samą już swoją nazwą, pobudza nasze kubki smakowe. Jego niezaprzeczalna popularność wynika przede wszystkim z doskonałego smaku oraz niebanalnej konsystencji, skrytej pod chrupką skorupką. Aby uzyskać ten efekt i zachwycić klientów, odwiedzających Twój lokal, koniecznie zaopatrz się w profesjonalny palnik gazowy. To właśnie za jego pomocą będziesz w stanie wyczarować efekt skrystalizowania cukru, który stanowi cechę charakterystyczną potrawy. Urządzenie jest wyjątkowo łatwe i wygodne w obsłudze.
Posiada zbiornik do wielokrotnego napełniania oraz podstawę, pozwalającą na odpowiednie przechowywanie. Rękojeść wykonana została z aluminium. Palnik do Creme Brulee posiada regulację wysokości płomienia, dzięki której, przygotowany deser będzie zawsze idealnie dopracowany. Na naszej stronie internetowej możesz obejrzeć film instruktarzowy, pokazujący sposób użytkowania oraz możliwości palnika. Wyposaż kuchnię swojej restauracji w taki sprzęt, który pozwoli Ci skutecznie wyprzedzić konkurencję.