Jak przyciągnąć klientów i wyróżnić swoją restaurację na tle lokalnej konkurencji? Kluczowe w tym zakresie będzie zaoferowanie produktów o najwyższej jakości i niepowtarzalnym charakterze. Taki efekt można z łatwością uzyskać, opracowując indywidualny przepis na pieczywo czy zjawiskowo smaczne ciasto do pizzy. Myślisz, ze ich produkcja będzie żmudna i czasochłonna? Nic bardziej mylnego. Z profesjonalną wałkownicą do ciasta uzyskasz doskonały efekt przy minimalnym nakładzie pracy.
Urządzenie to doskonale wyręczy Cię w mozolnym wałkowaniu ciasta na pizzę bądź pieczywo firmowe. Zapewnia szeroką regulację grubości ciasta – od 1 mm do 4 mm. Długość rolki wynosi 300 mm. Maszyna może działać w dwóch trybach – praca ciągła bądź napęd z wyłącznikiem nożnym. Wałkowarka wykonana została ze stali nierdzewnej, jest łatwa w obsłudze, szybka w czyszczeniu i skuteczna w działaniu. To właśnie przy jej pomocy znacznie przyspieszysz swoją pracę i zoptymalizujesz nakład sił, zyskując jednocześnie idealną wydajność.