Każdy, kto choć raz miał okazję pracować w profesjonalnej kuchni, zdaje sobie sprawę z ilości warzyw oraz owoców jakie każdego dnia trzeba obrać, aby zaspokoić potrzeby […]
Mnogość różnorodnych opcji gastronomicznych sprawia, że potrawy w barach i restauracjach muszą być odpowiednio eksponowane, aby przyciągnąć zainteresowanie klienta. Zarówno do prezentacji żywności, jak i jej […]
Elektryczny kociołek do zupy to urządzenie, które w dużym stopniu ułatwia pracę w każdej nowoczesnej i profesjonalnej kuchni. Praktycznie nie ma firmy cateringowej oraz lokalu gastronomicznego, […]
Gastronomia jest tą branżą, która rozwija się bardzo dynamicznie. Ma na to wpływ większe zainteresowanie usługami żywieniowymi różnego typu, od tradycyjnych restauracji i barów na cateringu […]
Nowoczesne piece konwekcyjno parowe są urządzeniami bardzo cenionymi wśród firm, które zajmują się przygotowywaniem potraw dla dużej ilości klientów. Piec tego typu pozwala na szybkie i […]
Współczesne pakowarki próżniowe charakteryzują się doskonałą jakością wykonania oraz wykorzystaniem możliwości technologicznych, do których jeszcze kilka lat temu nie było dostępu. Pakowarka zwana także popularnie pakowaczką […]