Gyros czy jak kto woli kebab, na dobre wrósł w polską rzeczywistość kulinarną, zajmując w niej ważne miejsce. W każdym mieście możemy spotkać dużą ilość barów serwujących ten przysmak na wiele różnych sposobów. Jedni przygotowują go klasycznie zgodnie z oryginałem, inni dodają do potrawy polskich akcentów. Jednakże niezależnie od tego, jaki kebab serwuje knajpka, niewątpliwie przyda się jej oferowany przez nas grill elektryczny POTIS, Jego walory doceniło już wielu restauratorów, którzy każdego dnia przygotowują aromatyczny gyros dla swoich klientów.
Grill zawiera sześć elementów grzewczych i sześć płyt szamotowych, aby zapewnić jak najlepszą kumulację ciepła. W czasie jednego pieczenia jesteśmy w stanie przyrządzić aż 50 kilogramów kebabu, ponieważ właśnie takiej wielkości wsad możemy umieścić na grillu. To oznacza wielu zadowolonych klientów, którzy zapewne do nas wrócą i przyprowadzą swoich znajomych, jeśli serwowane potrawy im posmakują. Jakość wykonania oferowanego grilla jest bardzo wysoka, tak więc z powodzeniem zaspokoi on nawet najbardziej wymagających właścicieli barów.