Polacy niezmiernie polubili potrawy typu gyros i kebab. Dlatego też ilość barów i knajpek, które te przysmaki oferują, rośnie z miesiąca na miesiąc, oferując ich coraz bardziej bogate wersje. Wszystko po to, aby każdy miłośnik tego typu kuchni znalazł w ofercie coś, co go absolutnie zachwyci i sprawi, że stanie się on stałym gościem w danym miejscu.
Dla wszystkich restauratorów oferujących tego typu potrawy mamy doskonałą pomoc. Oferowany przez nas grill elektryczny POTIS to idealne narzędzie do przyrządzania kababu. Produkt został wyposażony w sześć elementów grzewczych i sześć płyt szamotowych, aby zapewnić lepszą kumulację ciepła. Jednorazowo możemy załadować na niego wsad do 50 kg, co wystarczy na wiele porcji gyrosa dla naszych klientów. Średnica dolnego talerza urządzenia wynosi 195 mm, a w komplecie znajdziemy także tacę na tłuszcz o wymiarach 550x550x50 mm.
Gwarantujemy, że jakość wykonania oferowanego przez nas grilla elektrycznego zadowoli nawet najbardziej wymagających właścicieli barów, którzy poszukują rozwiązań jednocześnie funkcjonalnych oraz trwałych, które posłużą latami.