Chcesz szybko i sprawnie obsługiwać swoich klientów? Serwując dania typu fast food, nie możesz narażać ich ani na słabą jakość jedzenia ani na długi czas oczekiwania na przyrządzenie potrawy. Posiadając odpowiednio wyposażone stanowisko pracy, zyskasz swobodę, która przełoży się na konkretne wyniki sprzedażowe. Nóż elektryczny do kebaba marki Hendi to poręczne narzędzie przewodowe, które sprawdzi się zarówno w dużych restauracjach jak i punktach małej gastronomii.
Zostało ono zaprojektowane z myślą o krojeniu różnego typu mięsa pieczonego. Dzięki zastosowaniu ostrza o średnicy 100 mm, wykonanego ze stali nierdzewnej, zapewnia wydajność na poziomie 60 kg/h. Grubość krojenia można ustalić w zakresie od 1 mm do 8 mm. Stalowa osłona ostrza sprzyja bezpieczeństwu, podobnie jak uchwyt, wykonany z antypoślizgowego tworzywa czy zintegrowany włącznik. W zestawie znajduje się także profesjonalna ostrzałka. To produkt, którego jakość i przydatność będziesz w stanie docenić każdego dnia swojej pracy.