Pizza to jedno z ulubionych dań, na jakie decydują się klienci w ramach wyjść do restauracji. Nie powinno jej zabraknąć także i w Twoim lokalu. Jak przygotować ją w profesjonalny sposób i zjednać sobie wiernych klientów? Postaw na zaskakujące kompozycje smakowe, najlepszej jakości produkty spożywcze oraz piec przelotowy, który stworzy właściwe warunki do pracy. Jest to elektroniczne urządzenie, które z powodzeniem można wykorzystywać także przy pieczeniu chleba, warzyw, owoców czy ciast.
Jego niezwykła wydajność wynika z faktu, iż łączy w sobie ogrzewanie konwekcyjne z taśmowym przesuwem produktów, Wykonany z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, gwarantuje trwałość i najwyższe standardy higieniczne. Czas pracy urządzenia można dowolnie programować a niezależne ustawianie temperatury pieczenia dolnej i górnej części pieca, to gwarancja idealnie przygotowanych potraw. Podczas jednej sesji, możesz upiec znacznie więcej, nie rezygnując z najwyższych standardów potraw. To oszczędność czasu i energii elektrycznej.