Własnoręcznie produkowane makarony czy lody oraz zioła z prowadzonego przez restaurację ogrodu, będą doskonałym wabikiem na klientów. Pozwolą wyróżnić obiekt na tle konkurencji i serwować dania, które od podstaw powstają w miejscowej kuchni, dzięki czemu mamy pewność ich najwyższej jakości. Takie podejście do gastronomii wcale nie musi oznaczać czasochłonnego przygotowywania potraw. Profesjonalna maszynka do robienia makaronu – Profi Line udowadnia, iż zrobienie świeżego makaronu jest łatwiejsze, niż Ci się wydaje.
Produkt ten oferuje dziesięć grubości cięcia ciasta (do 5 mm), którego szerokość może wynieść nawet 210 mm. Korba i uchwyt mocowania do stołu, zapewniają stabilność maszyny i łatwość jej obsługi. Przekładnia, wykonana z hartowanej stali oraz samosmarujące się łożyska, to gwarancja trwałości oraz funkcjonalności urządzenia. Opracuj nowatorskie menu i postaw na proste dania, złożone z najlepszych jakościowo produktów a przekonasz się, jak mocno wpłynie to na ich uznanie w oczach klientów, którzy chętnie będą wracać po więcej.