Jakie restauracje są chętnie odwiedzane przez klientów? Te które wzbudzają ich zaufanie – zarówno pod względem jakości wykorzystywanych produktów spożywczych jak również higieny przygotowywania dań. Najskuteczniejszym sposobem na pokazanie lokalu z jak najlepszej strony jest gotowanie na oczach klientów. Oczywiście nie każdą potrawę można w ten sposób serwować. Jeśli jednak prowadzisz pizzerię, to możesz zafundować, odwiedzającym Cię klientom, prawdziwe show.
Niezwykle pomocnym w tej kwestii okaże się stół chłodniczy do pizzy z nadstawą chłodniczą. Natychmiast docenisz funkcjonalność tego sprzętu podczas codziennej pracy. Jego wygląd pozwala zaś, na postawienie go w miejscu widocznym z perspektywy stolików – klienci będą mogli na żywo śledzić, w jaki sposób powstaje ich ulubiony smakołyk. Stół posiada granitowy blat, sześć łatwo dostępnych pojemników oraz komorę wyposażoną w trzy ruszty z prowadnicami. Wykonany z higienicznej stali nierdzewnej, zapewnia temperaturę pracy w nadstawie chłodniczej, w przedziale od 2 0C do 10 0C.