Każda restauracja, która chce serwować klientom najlepsze jakościowo dania, powinna sięgać wyłącznie po świeże produkty spożywcze, pochodzące jedynie od sprawdzonych dostawców. Aby usprawnić sobie pracę w zakresie przygotowania warzyw, które będą zawsze świeże, warto wyposażyć swoją kuchnię w profesjonalną szatkownicę do warzyw elektryczną. Jest to wszechstronne urządzenie, które posiada różne tarcze, umożliwiające krojenie na plastry o grubości 2 i 4 mm oraz wiórki 3,5 i 7 mm.
Duży otwór przyspiesza pracę i pomieści większe warzywa, które w przypadku innych szatkownic, musiałbyś najpierw pokroić. Maszyna jest bezpieczna, łatwa w użytkowaniu i czyszczeniu, posiada obudowę wykonaną z aluminium i waży 24 kg. Dzięki niej, przygotowanie codziennych potraw będzie wyjątkowo szybkie i objęte gwarancją ich nienagannej świeżości. Od teraz sałatki, surówki i zupy, będziesz mógł samodzielnie tworzyć od podstaw, bez nadmiernego angażowania się czasowo. Optymalizacja pracy to Twój klucz do odniesienie sukcesu w branży gastronomicznej.